Feltöltve:

Csokichipses brownie

0
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Ráma85 gramm
étcsokoládé115 gramm
cukor130 gramm
tojás2 nagy
liszt70 gramm
édesítetlen kakaópor1 evőkanál
1 csipetnyi
vaníliakivonat1 teáskanál
csokichips (lehet apróra vágott étcsoki is)80 gramm

Krémsajtos réteghez

krémsajt200 gramm
tojássárgája1 darab
cukor75 gramm
vaníliakivonat1 pár csepp

Desszertek: Csokichipses brownie a sok Brownie recept közül.

Elkészítés

1

A tojásokat és a krémsajtot felhasználás előtt egy órával kiveszem a hűtőből. Az összetördelt csokit és a Ramát alacsony lángon felolvasztom egy kis edényben. Közben 180°C fokra előmelegítem a sütőt, és sütőpapírral kibélelek egy 24x24 cm-es szögletes sütőformát. A felolvadt csoki-Rama keveréket félrehúzom a tűzről, és belekeverem a cukrot, majd a tojásokat. A lisztet elvegyítem a kakaóporral, vaníliával, a sóval és az apró kockákra darabolt csokival, majd a folyékony masszához öntöm, és egy gumis keverőlapát segítségével simára keverem. A tésztát az előkészített sütőformába öntöm, és egyenletesen elsimítom. A krémsajtos réteghez simára keverem a krémsajtot a cukorral, a vaníliával, és a tojássárgával, végül elosztom a csokis tészta tetején, és egy kerek hegyű késsel márványosra keverem a kétszínű masszát, (vagy legalábbis kísérletet teszek rá). Forró sütőbe tolom, és előírás szerint 35 percig sütöm, de legközelebb 5-6 perccel lerövidítem a sütési időt.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem