Dr. Oetker ét tortabevonó vagy olvasszunk fel 10 dkg étcsokoládét gőz felett, 2-3 dkg Rama Vajas Ízzel keverjük fényesre.
- 1 csomag
Túrókrém
tehéntúró
- 30 dekagramm
Rama Vajas Íz
- 7.5 dekagramm
kezeletlen citrom reszelt héja, vagy egy mokkáskanál Dr. Oetker Finesse reszelt citromhéj
- 1 darab
Dr. Oetker eredeti vanília ízű pudingpor
- 0.5 csomag
cukor
- 5 evőkanál
tej
- 2 dl
zselatin
- 4 teáskanál
víz
- 2 dl
Elkészítés:
Keverjük el a zselatint jól a vízben, majd tegyük félre.
A túrót egy villával törjük össze.
A tejjel, cukorral és pudingporral főzzünk sűrű, édes pudingot, majd olvasszuk fel benne a Rama Vajas Ízt, keverjük hozzá az összetört túrót, majd a citromhéjat.
Forraljuk fel a vízzel elkevert zselatint, hűtsük le egy kicsit, majd keverjük a túrós masszához.
Öntsük szilikon sütőformába, vagy muffinformába helyezett papír kapszlikba, és tegyük pár órára hűtőszekrénybe, amíg megszilárdul.
Csorgassuk meg a muffinokat jól a csokoládémázzal.