Feltöltve:

Csokis-gesztenyés diplomatapuding

20
Közepes
5 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor3 evőkanál
tej3 dl
habtejszín2 dl
babapiskóta40 dekagramm
gesztenyemassza20 dekagramm
főznivaló csokoládés pudingpor1 csomag

Desszertek: Csokis-gesztenyés diplomatapuding a sok Puding recept közül.

Elkészítés

1

Egy tálat kibélelünk folpack-al úgy,hogy a fólia szélei a tál peremén túl lógjanak. A gesztenyemasszát a folyékony tejszínnel gépi habverővel simára keverjük.

2

A csokipudinghoz a tejben elkeverjük a cukrot és a pudingport,majd lassú tűzön sűrűre főzzük,kevergessük közbe nehogy megcsomósodjon. Amikor kihűlt összekeverjük a gesztenyés krémmel.

3

1 dl tejet összekeverünk rumaromával belemártjuk a babapiskótát,de vigyázzunk,hogy éppen csak 1 másodpercig nehogy elázzon.A tálat kibéleljük úgy,hogy alul és körbe is legyen piskóta rá krémet,majd piskótát addig rétegezzük,míg el nem fogynak a hozzávalók.A tetejére piskóta kerüljön és tegyünk rá egy tányért ami jól lenyomja.

4

Egy éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap borítsuk egy tányérra és a fólia segítségével vegyük le róla a tálat. Díszítsük tetszés szerint tejszínhabbal,csokiöntettel.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem