Feltöltve:

Csokis marcipán

20
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A belsejéhez

fehér marcipán1 csomag
porcukor1 kevés

A bevonathoz

csokoládé, szükség esetén több (fehér csokoládé, ha színezni akarod)1 tábla
étolaj1 pár csepp
cukordíszek1 darab
ételfesték1 darab

Desszertek: Csokis marcipán a sok Marcipán recept közül.

Elkészítés

1

Egy kis porcukor segítségével gyúrjuk össze a marcipánt, majd daraboljuk fel, és egyenként gyúrjuk golyóvá.

2

Vízfürdő felett olvasszuk fel a csokoládét. Töltsünk félig egy lábast vízzel. Helyezzünk rá egy hőálló tálat. Tegyük bele a csokoládét, és folyamatosan kevergetve olvasszuk fel. Ha felolvadt, adjunk hozzá pár csepp olajat, és azzal is keverjük el.

3

Vegyük le a csokoládét a tűzről, és forgassuk bele a marcipánt úgy, hogy mindenhová jusson.

4

Szórhatunk rá cukordíszt is. Hagyjuk megszáradni, és már fogyasztható is.

5

Így is elkészítheted: 1) színezd a marcipánt, amikor összegyúrod. 2) Cseppents hozzá néhány csepp ételfestéket, és jól gyúrd össze, hogy mindenhol ugyanolyan színű legyen. 3) Színezd be a csokoládét. (Fehér csokit használj!) Amikor olvasztod a csokoládét, cseppents hozzá néhány csepp ételfestéket, és jól keverd el. 4) Csinálj nyalókát. Formázhatsz a marcipánból szívecskét, háromszöget vagy bármi mást. Forgasd bele a csokoládéba, és szúrj az aljába egy nyalókapálcikát.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem