Csokis nápolyi
Hozzávalók
Rama Vajas Íz | 35 dekagramm | |
---|---|---|
tojás | 5 darab | |
cukor | 25 dekagramm | |
kakaópor | 3 evőkanál | |
keksz | 35 dekagramm | |
ostyalap | 8 darab |
Desszertek: Csokis nápolyi a sok Nápolyi recept közül.
Elkészítés
1
A Rama margarint kis lángon felolvasztjuk. A tojásokat elkeverjük a cukorral, majd az olvasztott Rama margarinhoz adjuk. A masszát összekeverjük a többi hozzávalóval. Ezután a nápolyilapokat megkenjük a csokis krémmel és rétegezzük: nápolyilap, krém, és ezt a maradék nápolyilapokkal megismételjük.
2
Ha végeztünk a töltéssel, egy akkora tepsit rakunk rá amekkora az egész nápolyi és a tepsire valami nehezéket helyezünk, hogy összelapítsa a nápolyinkat. Pár órára hűtőbe tesszük, amíg meg nem puhul. Szeletekre vágjuk és tálaljuk őket.