Csokis nápolyi
Csokis nápolyi
  • timer50 perc
  • moodKözepes
  • person10 fő

Hozzávalók:

  • Rama Vajas Íz - 35 dekagramm
  • tojás - 5 darab
  • cukor - 25 dekagramm
  • kakaópor - 3 evőkanál
  • keksz - 35 dekagramm
  • ostyalap - 8 darab

Elkészítés:

  1. A Rama margarint kis lángon felolvasztjuk. A tojásokat elkeverjük a cukorral, majd az olvasztott Rama margarinhoz adjuk. A masszát összekeverjük a többi hozzávalóval. Ezután a nápolyilapokat megkenjük a csokis krémmel és rétegezzük: nápolyilap, krém, és ezt a maradék nápolyilapokkal megismételjük.
  2. Ha végeztünk a töltéssel, egy akkora tepsit rakunk rá amekkora az egész nápolyi és a tepsire valami nehezéket helyezünk, hogy összelapítsa a nápolyinkat. Pár órára hűtőbe tesszük, amíg meg nem puhul. Szeletekre vágjuk és tálaljuk őket.