Csokis-puncsos torta
Csokis-puncsos torta
  • timer60 perc
  • moodKözepes
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • cukor - 22 evőkanál
  • liszt - 12 evőkanál
  • Ráma - 25 dekagramm
  • tej - 1 liter
  • tojás - 12 darab
  • csokis pudingpor - 1 darab
  • puncsos pudingpor - 1 darab

Elkészítés:

  1. Négy tojásból a szokott módon piskótalapot sütünk, majd ezt még kétszer ismételjük meg, hogy 3 lapot kapjunk és hagyjuk kihűlni. Közben felfőzünk egy csokis pudingot az előírás szerint, (fél liter tej + 5 ek cukor + pudingpor), majd egy puncs ízű pudingot is, ugyanígy és hagyjuk kihűlni. Amikor a pudingok kihűltek, egyenként egy fél-fél Ramát keverünk hozzá. A krémek így elkészültek. Megtöltjük a lapokat és feldíszítjük a tortát.