A lisztet, a kakaót, a Ramát, a cukrot, a sót, a tojássárgáját és a tejet kézi keverővel vagy robotgéppel simára keverjük. Kézzel cipót formálunk belőle, fóliába göngyöljük és 30 percre hűtőbe tesszük. Ramával megkenünk egy sütőlapot.
A tésztát kb. 5 mm vastagra nyújtjuk és különböző vastagságú csillagokat formázunk belőle, amelyeket a sütőlapra helyezünk és a 200 °C-ra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük. A kész csillagokat rácsra tesszük és hagyjuk kihűlni.
A tortabevonót meleg vízfürdőn felolvasztjuk, hagyjuk kihűlni, majd ismét felforrósítjuk és simára keverjük. A csillagokat az étcsokoládés tortabevonóba mártjuk és hagyjuk megdermedni.
A fehér tortabevonót megolvasztjuk, tasakba töltjük, levágjuk a tasak egyik sarkát és a csillagokat fehér csokimázzal díszítjük.