Feltöltve:

Csokoládés angyal

50
Közepes
5 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Rama Vajas Íz12 dekagramm
tojás1 darab
liszt25 dekagramm
tejszín20 dekagramm
1 csipetnyi
kristálycukor5 dekagramm
étcsokoládé25 dekagramm
kakaópor1 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
tortabevonó5 dekagramm

Desszertek: Csokoládés angyal a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

A töltelékhez a csokoládét a tejszínnel elkeverve felmelegítjük, amíg fel nem olvad. Kakaót, mandulaaromát vagy narancslikőrt keverünk hozzá. Egy éjszakára hűtőbe helyezzük.

2

A lisztet, a Ramát, a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és a tojást összegyúrjuk. Fóliába csomagoljuk és 20 percre hűvös helyre tesszük. A tésztát átlátszó fólia között, kb. 1/2 cm vastagságúra nyújtjuk.

3

Az angyal körvonalait átrajzoljuk pergamenpapírra és kivágjuk. A sablont a tésztára helyezzük és kivágunk összesen 4 angyalt. A "szárnyakat", a "hajat" és a "ruhát" késsel berajzoljuk. A maradék tésztából süteményt formázunk.

4

Az egészet sütőpapírral kibélelt sütőlapra helyezzük és 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Hűlni hagyjuk.

5

A csokoládékrémet felverjük. Az angyalokat megtöltjük és összeillesztjük. A díszítést folyékony tortabevonóval rajzoljuk meg. Cukorgyönggyel is díszíthetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

40"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

70"
Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

70"
Közepes
favorite_border 1
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem