A töltelékhez a csokoládét a tejszínnel elkeverve felmelegítjük, amíg fel nem olvad. Kakaót, mandulaaromát vagy narancslikőrt keverünk hozzá. Egy éjszakára hűtőbe helyezzük.
A lisztet, a Ramát, a cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és a tojást összegyúrjuk. Fóliába csomagoljuk és 20 percre hűvös helyre tesszük. A tésztát átlátszó fólia között, kb. 1/2 cm vastagságúra nyújtjuk.
Az angyal körvonalait átrajzoljuk pergamenpapírra és kivágjuk. A sablont a tésztára helyezzük és kivágunk összesen 4 angyalt. A "szárnyakat", a "hajat" és a "ruhát" késsel berajzoljuk. A maradék tésztából süteményt formázunk.
Az egészet sütőpapírral kibélelt sütőlapra helyezzük és 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 percig sütjük. Hűlni hagyjuk.
A csokoládékrémet felverjük. Az angyalokat megtöltjük és összeillesztjük. A díszítést folyékony tortabevonóval rajzoljuk meg. Cukorgyönggyel is díszíthetjük.