Feltöltve:

Csokoládés palacsinta fagyival

25
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Carte d'Or Csokoládé jégkrém8 gombóc
finomliszt150 gramm
tojás1 darab
tej275 milliliter
víz25 milliliter
étolaj1 kevés
porcukor1 darab
friss málna12 darab

Desszertek: Csokoládés palacsinta fagyival a sok Palacsinta recept közül.

Elkészítés

1

Egy nagyobb edényben keverjük össze a lisztet a tojással.

2

Öntsük a tálba fokozatosan a vizet és a tejet, amíg lágy, egyenletes masszát kapunk. A tálat tegyük a hűtőszekrénybe 10 percre.

3

Tegyünk a tűzre egy kisebb teflonedényt vagy palacsintasütőt, majd csepegtessük bele az olajat.

4

Öntsünk a forró olajra körülbelül 5 evőkanálnyit az elkészített tésztából.

5

Süssük aranybarnára a palacsintát, majd fordítsuk meg, hogy a másik oldala is megsüljön. Helyezzük a kész palacsintákat egy sütőpapírral bélelt tálra.

6

Az elsőhöz hasonlóan süssük meg a palacsintákat, amíg a tészta el nem fogy, közben pótoljuk az olajat, ha szükséges.

7

Melegítsük fel a kihűlt palacsintákat a sütőben, majd hajtsuk őket egymás után kétszer félbe, kis tasakot képezve.

8

A palacsintákat kettesével helyezzük desszertes tányérra, majd töltsük meg őket egy-egy gombóc Carte d'Or Csokoládé jégkrémmel. A kész palacsintákat hintsük meg porcukorral, majd díszítsük a friss málnaszemekkel.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem