A kekszet egy tálban összetörjük, hozzáadjuk először a kakaóport, majd a Ramát. Az így kapott masszát egy tortaforma aljába nyomkodjuk, 160 fokra előmelegített sütőben tíz percig sütjük, majd kivesszük, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, a tortaforma oldalát Ramával kikenjük. A tortabevonót szintén összetörjük, és a tejszínnel együtt egy edényben folyamatos kevergetés mellett felolvasztjuk. Levesszük a tűzről, és beleöntjük a cseresznyelikőrt. A túrót, a mascarponét és a vaníliarúd belsejét összekeverjük a cukorral, majd egyesével hozzáadjuk a tojásokat is. Ezt a krémet a felolvasztott tortabevonóval és a kakaóval összeöntjük, elkeverjük, a tortaformába töltjük, és elsimítjuk a tészta tetején. Visszatesszük a sütőbe, és kb egy órán át sütjük (160 fokon, alul). Ha megsült, hagyjuk kihűlni, és egy éjszakára hűtőbe tesszük.