Feltöltve:

Csokoládés tejeskávé madártej jégkrémmel

access_alarm 10
cake Könnyű
person_outline 3 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

étcsokoládé40 gramm
őszibarack befőtt120 gramm
Carte d'Or Madártej200 gramm
madártej150 gramm
karamell szósz80 gramm
főzött kakaó150 gramm
tejeskávé150 gramm

Elkészítés

1. lépés

Az őszibarackot megpucoljuk és kockákra vágjuk. Hosszú vékony pohár aljára töltjük a kakaót, rá a tejeskávét, és a tetejére a madártejet.

2. lépés

A karamell cukorból fóliára csurgatott rácsot a habba helyezzük.

3. lépés

Hosszúkás tál közepére helyezzük a madártej jégkrém gombócot, mögé csurgatott karamell cukor és csokoládéspirál kerül. A gombóc elé evőkanállal karamell szószt csurgatunk és beleszórjuk az őszibarack darabokat. A tányér végébe rakjuk az üvegpohárban elkészített csokoládés kávét

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 120"
cake Közepes
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 5"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Közepes
favorite_border 1
Megnézem