Feltöltve:

Csokoládés tejeskávé madártej jégkrémmel

access_alarm 10
cake Könnyű
person_outline 3 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

étcsokoládé40 gramm
őszibarack befőtt120 gramm
Carte d'Or Madártej200 gramm
madártej150 gramm
karamell szósz80 gramm
főzött kakaó150 gramm
tejeskávé150 gramm

Desszertek: Csokoládés tejeskávé madártej jégkrémmel a sok Madártej recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Az őszibarackot megpucoljuk és kockákra vágjuk. Hosszú vékony pohár aljára töltjük a kakaót, rá a tejeskávét, és a tetejére a madártejet.

2. lépés

A karamell cukorból fóliára csurgatott rácsot a habba helyezzük.

3. lépés

Hosszúkás tál közepére helyezzük a madártej jégkrém gombócot, mögé csurgatott karamell cukor és csokoládéspirál kerül. A gombóc elé evőkanállal karamell szószt csurgatunk és beleszórjuk az őszibarack darabokat. A tányér végébe rakjuk az üvegpohárban elkészített csokoládés kávét

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 100"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 110"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 120"
cake Közepes
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem