A tésztához a tojások sárgáit fehéredésig keverjük a cukorral, majd apránként adjuk hozzá a vizet és keverjük bele a sütőporos, szitált lisztet. A végén a kakaóport szitáljuk bele és lassan elegyítjük a masszával, majd a tojások keményre vert habját is óvatosan keverjük hozzá. A tepsit olajozzuk ki, béleljük ki sütőpapírral. Felezzük el, majd előmelegített sütőben 200 °C-on a 2 lapot süssünk ki. A zselatint áztassuk be 6 evőkanál vízbe, 5-10 percig hagyjuk állni amíg megduzzad, majd lassú tűzön, kevergetve langyosra oldjuk fel, hogy áttetsző zselét kapjunk. Közben verjük fel a tejszínt kemény habbá és keverjük össze a zselatinnal, majd lassan csorgassuk bele a mézet. Az alsó lapot visszatesszük a tepsibe, a krém felét egyenletesen simítsuk rá és tegyük hűtőbe. Gőz fölött olvasszuk fel a csokoládét a vízzel és amikor már felolvadt, adjuk hozzá a Ramát és az olajat, majd jó alaposan keverjük el, amíg egyneművé nem válik. Ha kissé lehűlt, terítsük a tejszínes rétegre és ismét tegyük a hűtőbe dermedni. Amikor a csokis réteg megdermedt, tegyük rá a tejszín másik felét és azt is kenjük rá. Erre kerül a másik lap, amit szintén csokoládéval vonunk be. A süteményt tegyük vissza a hűtőbe.