Feltöltve:

Csokoládétorta

140
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A krémhez

csokoládés pudingpor1 csomag
tej3 dl
cukor20 dekagramm
Ráma50 dekagramm

A piskótához

tojás6 darab
cukor12 dekagramm
liszt12 dekagramm
kakaópor3 dekagramm
sütőpor0.5 csomag

Desszertek: Csokoládétorta a sok Torta recept közül.

Elkészítés

1

Hagyományos módon kakaós piskótát készítünk. A tojásokat kettéválasztjuk. A tojássárgát a cukor 1/3 részével kihabosítjuk. A tojásfehérjéből és a cukor 2/3 részéből kemény habot verünk. A tojásfehérjehabot és a kakaóporos, sütőporos lisztet óvatosan beleforgatjuk a tojássárgába, vigyázva arra, hogy a a hab ne törjön össze. Tortakarikába töltjük és 160-180 C°-on megsütjük.

2

A tejből, az összes cukorból és a pudingporból pudingot készítünk. Ha kihűlt hozzátesszük a kihabosított Ramához és tovább keverjük.

3

A pudingos krémmel betöltjük a kihűlt és három lapra vágott piskótát. A tetejét és az oldalát is megkenjük a krémmel. Csillagcsővel ellátott habzsák segítségével díszítjük a tortát.

Hozzászólások

Hasonló receptek

150"
Közepes
favorite_border 1
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

200"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

100"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem