Feltöltve:

Csöröge

15
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojássárgája3 darab
1 csipetnyi
cukor3 teáskanál
tejföl2 evőkanál
vaníliás cukor1 csomag
Ráma10 dekagramm
liszt (annyi, hogy könnyen gyúrható legyen)1 kevés

Desszertek: Csöröge a sok Fánk , Csörögefánk recept közül.

Elkészítés

1

A liszt kivételével az anyagokat habosra keverjük. Annyi lisztet teszünk hozzá, hogy könnyen gyúrható keménységű, levestészta- szerű tésztát kapjunk.


2

Egy órányit hűtőben pihentetjük, majd vékonyra, kb.1-2 mm vékonyságúra kinyújtjuk.

3

Derelyemetszővel rombuszokat vágunk, kifordítjuk és forró olajban rózsaszínűre sütjük.

4

Porcukorral meghintve tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem