Feltöltve:

Csöröge

access_alarm 0
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

porcukor a meghintéshez1 kevés
tejföl1 darab
rum (el is hagyható, vagy rumaromával helyettesíthető)3 evőkanál
sütőpor0.5 csomag
1 teáskanál
cukor5 dekagramm
tojássárgája3 darab
Ráma12.5 dekagramm
liszt50 dekagramm
olaj a kisütéshez1 adag

Desszertek: Csöröge a sok Fánk , Csörögefánk recept közül.

Elkészítés

1. lépés

A liszt közepébe mélyedést nyomunk, amibe a felvert tojássárgákat beleütjük, hozzáadjuk a sót, cukrot, sütőport, tejfölt, rumot, és a darabokra vagdalt puha Ramát, majd tésztává dolgozzuk. Kinyújtjuk a tésztát jó vékonyra, majd kis kockákra vágjuk fel, aminek a közepébe metszést ejtünk, és áthúzzuk a tészta egyik végét a lyukon. Bő, forró olajban kisütjük, majd papírtörlőre téve lecsöpögtetjük, végül meghintjük vaníliás porcukorral.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem