Először a krémet csináljuk meg, mert mire kisül a piskóta, meghűl a puding és hozzá lehet gépi habverővel keverni a cukros Ramát. Krém: 4 dl tejet felrakunk melegedni, én raktam bele 5 szem édesítőt és 2 ek cukrot, hogy ne égjen le a tej. A maradék hideg tejben elkeverjük a 2 csokis pudingport és közben gőz felett megolvasztjuk a csokit, amit később belekeverünk a forrásban lévő tejbe. Ha forr a csokis tej, belekeverjük a pudingport és félre rakjuk hűlni. A Ramát kikeverjük a porcukorral, ezt is félretesszük addig, amíg kihűl a puding, majd ha kihűlt, összedolgozzuk. Tészta: A tojásokat válasszuk szét. A sárgáját kézi habverővel nyomkodjuk szét, majd adjunk hozzá 1 kanál cukrot és langyos vizet. Jól keverjük ki, habosra. Ezután mehet bele az olaj, a Rama fele és a kakaópor. Jó alaposan keverjük össze. Kicsit besűrűsödik majd. A tojásfehérjét verjük fel habverővel, tegyük bele a maradék cukrot, a vaníliát, majd először alacsony, később magas fokozaton verjük kemény habbá. Öntsük rá a kakaós masszát, adjuk hozzá a maradék olajat, vagy Ramát, a sütőport, a lisztet és fakanállal forgassuk össze. Sütőpapírral bélelt tepsiben süssük 180 fokon, tűpróbáig. A tetejére gőz felett megolvasztjuk az étcsokit az olajjal. A piskótát kettévágjuk, a krém 3/4 részét az alsó lapra kenjük, erre rátesszük a tetejét, majd a maradék krémet elosztjuk rajta és erre kerül az olvasztott étcsoki.