Feltöltve:

Deák torta

access_alarm 70
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Ráma15 dekagramm
porcukor20 dekagramm
őrölt mandula15 dekagramm
tej0.5 dl
tojásfehérje9 darab
vaníliás cukor1 csomag
liszt15 dekagramm
házi málnalekvár15 dekagramm
tortabevonó csokoládé1 tábla

Elkészítés

1. lépés

A Ramát habosra keverjük a cukor felével, a vaníliás cukorral, hozzáadjuk a mandulát, a tejet, majd a cukor másik felével felvert tojásfehérjehabot, végül beleforgatjuk a lisztet. A masszát Ramával kikent kerek, kapcsos tortaformába simítjuk, és sütőben megsütjük. Onnan kivéve a még meleg tortalapot félbevágjuk, és megtöltjük málnalekvárral. Felolvasztott csokoládéval vonjuk be, majd hűtőbe téve jól lehűtjük. Tálaláskor a felszeletelt tortát tejszínhabbal díszítve adjuk az asztalra.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem