Feltöltve:

Dériné csókja

access_alarm 10
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tojás10 darab
porcukor0.5 kilogramm
vanília1 darab
pörkölt dió25 dekagramm
erős feketekávé1 dl
liszt1 evőkanál
nescafe2 kávéskanál
cukor15 dekagramm
Ráma25 dekagramm

Desszertek: Dériné csókja a sok

Elkészítés

1. lépés

A 10 tojásfehérjéből kemény habot verünk. Lassan hozzáadjuk a fél kg porcukrot és gőz főlőtt 35 percig verjük. Ha kész, levesszük a gőzről és lassan hozzákavarjuk a 25 dkg pörkölt diót.
A sütőpapírral kibélelt tepsibe kis halmokat rakunk, és lassú tüzön (100 fokon) megszárítjuk.

2. lépés

Krém: A 10 tojássárgáját kikavarjuk a 15 dkg cukorral. Hozzáadjuk a feketekávét és a lisztet, majd lassú tüzön megfőzzük. A tűzről levéve, hozzákavarjuk a 2 kávéskanál nescafét, majd, ha kihült, hozzákavarjuk a 25 dkg margarint.

3. lépés

Töltés: Az elkészült krémmel megtöltjük a habcsókokat. Az egyikre a krémet tesszük, a másikat rányomjuk, majd a pörkölt dióban meghempergetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem