Feltöltve:

Diócska

access_alarm 60
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A töltelékhez

darált dió10 dekagramm
forró tej1.5 dl
Ráma10 dekagramm
porcukor10 dekagramm

A tésztához

finomliszt25 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor8 dekagramm
darált dió5 dekagramm

Desszertek: Diócska a sok

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit összegyúrom, kis diócska formákban kisütöm. Úgy hogy a közepe kissé be legyen nyomva, hogy legyen hely a tölteléknek.

2. lépés

Előmlegített sütőben halvány barnára megsütöm.

3. lépés

A töltelékhez a cukrot a Ramaval kikeverem, majd a forró tejjel leforrázott és lecsöpögtetett diót is hozzá keverem.

Ezzel a krémmel ragasztom össze a diócskákat.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 80"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 75"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 120"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 0"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 15"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem