Feltöltve:

Diócska

60
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A töltelékhez

darált dió10 dekagramm
forró tej1.5 dl
Ráma10 dekagramm
porcukor10 dekagramm

A tésztához

finomliszt25 dekagramm
Ráma25 dekagramm
porcukor8 dekagramm
darált dió5 dekagramm

Desszertek: Diócska a sok

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit összegyúrom, kis diócska formákban kisütöm. Úgy hogy a közepe kissé be legyen nyomva, hogy legyen hely a tölteléknek.

2

Előmlegített sütőben halvány barnára megsütöm.

3

A töltelékhez a cukrot a Ramaval kikeverem, majd a forró tejjel leforrázott és lecsöpögtetett diót is hozzá keverem.

Ezzel a krémmel ragasztom össze a diócskákat.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem