Elkészítés: a hat tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadunk 6 evőkanál kristálycukrot, 6 evőkanál lisztet, amiben elkeverjük a fél sütőport, 2 evőkanál zsemlemorzsát, 2 evőkanál étolajat. Ramával kikent és liszttel megszórt, de a legjobb, ha sütőpapírral kibélelt közepes nagyságú tepsi aljára durvára vágott diót, vagy mogyorót szórunk és ráöntjük a kikevert masszát. A dió, vagy a mogyoró mennyisége attól függ, hogy mennyire szeretjük, de nagyon érdekessé teszi a süteményt.
Lassú tűznél kb. 160-170 fokon süssük. Sütés után borítsuk ki úgy, hogy a diós fele legyen felül. Ha a tészta kihűlt, kenjük meg mogyorókrémmel, vagy olvasztott csokoládéval.
Krém: 6 tojássárgát, 5 dl tejet és 3 csomag vaníliás pudingot simára keverünk, majd felfőzzük és kihűtjük. Közben habosra keverünk egy Ramát 20 dkg porcukorral és a kihűlt pudinghoz adjuk. A masszát kétfelé vesszük. Az egyik feléhez hozzáadunk 3 evőkanál kakaót. A tésztára kanállal rakjuk a krémet, egy kanál barna krém és egy kanál sárga krém. Ne kenjük el simára, mert annál szebb, minél egyenetlenebb a teteje.
Ezután 5 dl tejszínt 1-2 evőkanál porcukorral, ami el is hagyható és egy vaníliás cukorral kemény habbá verünk és a krém tetejére kenjük. Villával, vagy sütemény díszítésére szolgáló fésűvel mintásra igazítjuk és kakaóval megszórjuk.