Először ledaráljuk a diót és a mákot. A sütőt előmelegítjük 150 fokra. Elkészítjük a tésztát. A lisztet elmorzsoljuk a Ramával, beletesszük a porcukrot, a sütőport, a tejfölt és a tojások sárgáját. Jól nyújtható tésztát gyúrunk. Két részre vágjuk, az elsőt kinyújtjuk és a Ramás-lisztes tepsi aljára tesszük. Megkenjük bőven baracklekvárral. A töltelékhez a Ramát és a porcukrot habosra keverjük, majd hozzáadjuk a réteslisztet, a sütőport és a tejet. Kétfelé vesszük a krémet, az egyikhez a mákot és a citromhéjat, a másikhoz a diót és a mandulaaromát keverjük. Felverjük a tojásfehérjét és a két masszába óvatosan beledolgozzuk. A lekváros lap egyik felére a mákos, a másik felére a diós réteget kenjük. Kinyújtjuk a másik lapot és a tetejére helyezzük. Előmelegített sütőben 25 percig sütjük. Ha kész, 10 perc után egy tálcára kirakjuk, kiborítjuk. Amíg hűl a sütink, elkészítjük a csokimázat. A porcukrot, a kakaót és a vizet 2 percig főzzük, majd hozzákeverjük a Ramát és végül az olajat. Ha kihűlt a süti, rákenjük a tetejére. Mikor megdermedt a csokiréteg fogyasztható a finom sütemény.