Feltöltve:

Dutch baby palacsinta szuflé Gazdag Tündi konyhájából - Rama Academy

access_alarm 40
cake Könnyű
person_outline 4 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A palacsintatésztához

Rama25 gramm
Tojás2 darab
tej100 milliliter
habtejszín100 milliliter
vanília aroma1 teáskanál
1 csipetnyi
fehér tönkölyliszt100 gramm
őrölt fahéj1 teáskanál

A sütéshez

Rama20 gramm

A karamellizált eperhez

Rama30 gramm
barna cukor2 evőkanál
Epernagy marék

Sütéshez

Sütési idő 20 perc
Sütési hőmérséklet 200 °

Gazdag Tündi a Rama Academy home edition következő epizódjában megmutatja, hogyan készíts fejedelmi finomságot magadnak egyszerűen. Segítségével most a legpufibb dutch baby palacsinta szufléval ismerkedhetsz meg! Kövesd házigazdánkat és hamarosan úgy készítheted, akár a profik! Nézd meg a videót itt, és ha kedvet kaptál a sütéshez, várunk a @nagyonsuti Youtube csatornánkon a többi epizóddal!

Elkészítés

1. lépés

A sütőt melegítsük elő 200°C-ra.

2. lépés

Egy tálban kézi habverővel keverjük össze a tojásokat a tejjel, tejszínnel, vanília aromával és sóval.

3. lépés

Szitáljuk hozzá a lisztet és őrölt fahéjat.

4. lépés

Keverjük simára. Tegyük félre 15 percre.

5. lépés

Egy hőálló nyelű serpenyőt forrósítsuk fel, majd dobjuk rá és olvasszuk meg rajta a margarint. Öntsük rá palacsintatésztát.

6. lépés

Tegyük az előmelegített sütőbe és kb. 20 perc alatt süssük meg. Szép aranybarna, és felpuffadt tésztát kell, hogy kapjunk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 80"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 100"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 110"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 60"
cake Könnyű
favorite_border 3
Megnézem