Édes Margherita muffin
Hozzávalók
kandírozott, vagy aszalt cseresznye | 10 dekagramm | |
---|---|---|
pisztácia | 8 dekagramm | |
fehér csoki | 10 dekagramm | |
liszt | 20 dekagramm | |
sütőpor | 2 púpos kávéskanál | |
cukor | 10 dekagramm | |
tejföl | 20 dekagramm | |
Ráma | 8 dekagramm | |
tojás | 2 darab | |
só | 1 csipetnyi | |
papírforma | 1 darab |
Desszertek: Édes Margherita muffin a sok Muffin recept közül.
Elkészítés
1
Melegítsük elő a sütőt és tegyük a papírokat a formába. A cseresznyét szeleteljük fel, a pisztáciát aprítsuk fel és a csokit vágjuk kis darabokra.
2
A lisztet és a sütőport vegyítsük el. A cukrot keverjük ki a tejföllel, a Ramával és a sóval. Keverjük bele a tojásokat is, majd a lisztes keveréket.
3
Végül keverjük bele a cseresznyét a csokit és a pisztáciát. 20-25 percig süssük 180 °C , légkeverésesnél 160 °C.