Édes Margherita muffin
Édes Margherita muffin
  • timer50 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • kandírozott, vagy aszalt cseresznye - 10 dekagramm
  • pisztácia - 8 dekagramm
  • fehér csoki - 10 dekagramm
  • liszt - 20 dekagramm
  • sütőpor - 2 púpos kávéskanál
  • cukor - 10 dekagramm
  • tejföl - 20 dekagramm
  • Ráma - 8 dekagramm
  • tojás - 2 darab
  • só - 1 csipetnyi
  • papírforma - 1 darab

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a sütőt és tegyük a papírokat a formába. A cseresznyét szeleteljük fel, a pisztáciát aprítsuk fel és a csokit vágjuk kis darabokra.
  2. A lisztet és a sütőport vegyítsük el. A cukrot keverjük ki a tejföllel, a Ramával és a sóval. Keverjük bele a tojásokat is, majd a lisztes keveréket.
  3. Végül keverjük bele a cseresznyét a csokit és a pisztáciát. 20-25 percig süssük 180 °C , légkeverésesnél 160 °C.