Epres-gesztenyés falatok
Hozzávalók
három tojásbül sütött kész piskótalap | 1 darab |
---|
A tetejére
eper | 16 darab |
---|
A krémhez
porcukor | 15 dekagramm | |
---|---|---|
szobahőmérsékletű gesztenyemassza | 15 dekagramm | |
szobahőmérsékletű Rama | 15 dekagramm |
Desszertek: Epres-gesztenyés falatok a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
1
A piskótalapból egy 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval 16 kis korongot kiszúrunk.
2
A krémhez a Ramát először magában, majd a porcukorral habosra keverjük. Az áttört gesztenyemasszát apránként beledolgozzuk.
3
Ezt a krémet csillagcsöves habzsákba töltjük és a piskótakorongokra kis halmokat nyomunk belőle.
4
Az epret megmossuk, kicsumázzuk, majd félbe vagy negyedekbe vágva a krém tetejére ültetjük.