Feltöltve:

Epres-gesztenyés falatok

20
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

három tojásbül sütött kész piskótalap1 darab

A tetejére

eper16 darab

A krémhez

porcukor15 dekagramm
szobahőmérsékletű gesztenyemassza15 dekagramm
szobahőmérsékletű Rama15 dekagramm

Desszertek: Epres-gesztenyés falatok a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1

A piskótalapból egy 3 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval 16 kis korongot kiszúrunk.

2

A krémhez a Ramát először magában, majd a porcukorral habosra keverjük. Az áttört gesztenyemasszát apránként beledolgozzuk.

3

Ezt a krémet csillagcsöves habzsákba töltjük és a piskótakorongokra kis halmokat nyomunk belőle.

4

Az epret megmossuk, kicsumázzuk, majd félbe vagy negyedekbe vágva a krém tetejére ültetjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

110"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

60"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

50"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

45"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem