A Rama Vajast megolvasztjuk, a tojásokat szétválasztjuk. A tojássárgáját 4 evőkanál meleg vízzel felverjük. A cukrot hozzáadjuk és tovább habosítjuk, amíg világos színű krémet kapunk. Az olvasztott Rama Vajast ráöntjük és elkeverjük. A tojásfehérjét a sóval kemény habbá felverjük. A lisztet, a keményítőt és a sütőport összekeverjük, a felvert fehérjét és a lisztkeveréket a tojássárgás krémhez adjuk, majd lazán elkeverjük. A formákat Rama Vajassal kikenjük, megszórjuk liszttel, majd minden formába 2 evőkanál tésztát teszünk és előmelegített sütőben, 200 °C-on, 12-15 percig sütjük. Sütés után rövid ideig állni hagyjuk a formában, majd kiborítjuk és kihűtjük. Az epret megtisztítjuk, megmossuk, leszárítjuk, 12 szemet félreteszünk, a többit felezzük. A felezett szemekkel a tortácskákat körberakjuk, az egész szemeket a közepére tesszük. A tortamázat vagy zselét elkeverjük 4 evőkanál gyümölcslével, a maradék levet felmelegítjük, majd hozzáadjuk az előkészített mázat és felforraljuk. Ízlés szerint cukorral édesítjük. A tortamázat vagy zselét a gyümölcsre öntjük és dermedni hagyjuk.