Feltöltve:

Epres-joghurtos alagút

0
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

finomliszt
ehető szárított virág, készen kapható keverék, ehető virágok szirmaiból, leveleiből, stb. vegyesen, de ezt el is hagyhatjuk
125 gr-os eper ízű gyümölcsjoghurt2 pohár
eperszörp1 dl
tejszín3 dl
földieper30 dekagramm
étkezési zselatin3 kávéskanál
szeletelt pirított mandula10 dekagramm
vaníliás cukor1 csomag

Desszertek: Epres-joghurtos alagút a sok Alagút recept közül.

Elkészítés

1

Az epret megmossuk, és feldaraboljuk. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük. Az őzgerincformát előkészítjük, kibéleljük folpackkal, így könnyebb lesz kiborítani az elkészült süteményt.

2

Az eperszörpöt és a gyümölcsjoghurtot összekeverjük. A zselatint előírás szerint feloldjuk, majd amikor kihűlt, összekeverjük a joghurtos masszával és a tejszínhab felével. Hozzákeverjük a masszához a feldarabolt epret is.

3

Az egészet beletöltjük az őzgerincformába és megszórjuk mandulával. Hűtőszekrénybe tesszük, és ha megdermedt, akkor kiborítjuk egy tálra.

4

A felületét megszórjuk mandulával, és tejszínhab megmaradt felével díszítjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem