A margarintt összekeverjük a kakaóporral, és porcukorral, és mikróban megolvasztjuk.
A kekszet egy tálba tesszük, és fokozatosan összekeverjük a margarinos cukros kakaóporos lével, míg homogén massza nem lesz. Ha nagyon kemény pici tejjel lazítjuk.
Egy kapcsos kiméretű tortaformát kibélelünk folpack-kal, és belenyomkodjuk a keksz masszát, az aljába és az oldalára.
A 6 dl tejből és 4 evőkanál cukorból, és pudingporból, pudingot főzünk. A tetejét lefedjük folpack-kal és kicsit kihűtjük.
A kekszalapot megkenjük eperlekvárral.
A pudingot hozzáadunk 5 dkg margarint, és robotgéppel összedolgozzuk. Ráöntjük az eperlekvárra.
10 dkg csokit vízfürdőn megolvasztunk, és ráöntjük a tortára. A maradék csokiba az eperszemeket csokiba mártva rátesszük a tortára.