Feltöltve:

Epres pohárkrém cukor nélkül

access_alarm 20
cake Könnyű
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tej8 dl
tejszín4 dl
vaníliás pudingpor2 csomag
édesítőszer (pl.: xilit)10 evőkanál
Friss eper25 dekagramm
diabetikus keksz12 darab

Desszertek: Epres pohárkrém cukor nélkül a sok Pohárkrém recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Előkészítés: a kekszet összetörjük nagyobb darabokra. Az epret megmossuk, felszeleteljük.

2. lépés

A pudinghoz a tej felét tegyük fel melegedni, a másik felével keverjük el a pudingport és az édesítőszert. Ha meleg a tej öntsük hozzá és folytonosan kevergetve sűrítsük be, majd tegyük félre hűlni, de néha keverjük át. A tejszínhabot verjük fel kemény habbá, majd a felét adjuk a hideg pudinghoz. A másik felét töltsük habzsákba és a végén ezzel díszítjük a pohárkrémet.

3. lépés

Rétegezzük a poharakba az epret, majd szórjuk meg a keksszel, a pudinghabbal fedjük le, majd még egy réteg eper. Hűtőben hagyjuk hűlni 2-3 órát. Tálaláskor a tetejére nyomjunk tejszínhabot.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 35"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 25"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 10"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 40"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 20"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 30"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem