Piskóta: a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukor 2/3 részével habosra keverjük, a tojások fehérjéjéből kemény habot verünk a cukor 1/3 részével. A tojássárgához hozzákeverünk a tojáshabból egy keveset, hogy lazítsuk, a többi tojáshabot óvatosan keverjük a sárgához. A lisztet 2-3 részben rászitáljuk és óvatosan keverjük bele. Kikent, kilisztezett tortaformában sütjük a piskótát 10 percig 170 fokon, utána 150 fokon. A kihűlt piskótát 3 részre vágjuk. Az epres krémhez az epret feldaraboljuk és egy edénybe tesszük. A cukorral és a fahéjjal megpároljuk, majd a végén hozzáadjuk a hideg vízben elkevert keményítőt és további 1-2 perc alatt besűrítjük. Időnként megkeverve kihűtjük. A tejszínes rizshez a hozzávalókból tejberizs készítünk, majd ha már megpuhult a rizs, belekeverjük a citromhéjat és a tűzről levéve letakarjuk alufóliával. Így hagyjuk kihűlni. A tejszínt a zselatinnal kemény habbá verjük és fellazítjuk vele a kihűlt tejberizst. Összeállítás: az epres krémet és a tejszínes rizst 3 részre osztjuk. Az alsó lapot megkenjük az epres krémmel, majd rásimítjuk a tejszínes rizst. Így járunk el a másik két rétegnél is. A kész torta oldalát és tetejét tejszínhabbal bevonjuk. Tetejére tejszínhabból rózsákat nyomunk és tetszés szerint elrendezzük rajta az epret, majd jól lehűtjük.