Feltöltve:

Epres-tejszínes szelet

65
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

4 tojásból készült kakaós piskóta1 darab

krem

porcukor30 dekagramm
Ráma25 dekagramm
tej9 dl
tejszín ízű pudingpor3 csomag
eper30 púpos evőkanál

Desszertek: Epres-tejszínes szelet a sok

Elkészítés

1

A piskótát én már előző nap megsütöttem, ezt nem írom le, mert úgyis mindenkinek van egy saját piskóta receptje, csak az volt a lényeg, hogy ne legyen vastag, hogy éppen csak ketté tudjam még vágni. A krémhez a pudingporokat simára keverem a tejjel és sűrű krémet főzök belőle. Amíg hűl, addig apróra vágom az epret és a puha Ramát kikeverem a porcukorral. Amikor a puding kihűlt, akkor hozzákeverem a Ramás krémet és simává keverem, majd hozzákeverem az epret is. A piskótámat két lappá vágom és megtöltöm a krémmel. Ráteszem a piskóta felső lapját és a kimaradt krémmel még vékonyan lekenem a tetejét. Én most színes szóró cukorkákkal és félbevágott eperrel díszítettem a tetejét. Jó étvágyat kívánok.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem