Erdei gyümölcsös crumble
Desszertek: Erdei gyümölcsös crumble a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
Melegítsük elő a sütőt 160°C-ra és kapcsoljuk be a légkeveréses funkciót (gázsütőn 4-es fokozat).
Keverjük össze a cukrot és a fagyasztott gyümölcsöket egy nagyobb lábosban, és alacsony tűzön, folyamatos keverés mellett főzzük 5 percig.
Keverjük össze a lisztet és a barna cukrot egy nagy tálban, majd morzsoljuk bele a margarin és ujjaink segítségével gyúrjunk egységes masszát. Keverjük a masszához a felkockázott marcipánt is.
Öntsük a gyümölcsös keveréket egy közepes méretű sütésálló edénybe, oszlassuk el a gyümölcsrétegen a tésztát, majd helyezzük 30 percre az előmelegített sütőbe és süssük aranybarnára.
A langyos crumble-t osszuk szét desszertes tányérokra, majd tálaljuk egy nagy gombóc Carte d'Or Vanília jégkrémmel.