Feltöltve:

Erdélyi szelet

access_alarm 50
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

finomliszt0.5 kilogramm
porcukor20 dekagramm
zsír vagy Rama15 dekagramm
tojás1 darab
sütőpor1 csomag
tej hogy nyújtható legyen1 kevés

krem

porcukor7 evőkanál
daraliszt5 evőkanál
kakaó5 dekagramm
tojás1 darab
tej6 dl
Ráma20 dekagramm
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag

Desszertek: Erdélyi szelet a sok

Elkészítés

1. lépés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd 5 lapot nyújtunk belőle. Mindegyiket külön-külön megsütjük. A krémhez a tejet, porcukrot, daralisztet, kakaót és a tojást megfőzzük. A 20 dkg Ramát a 15 dkg porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot. A két mázat összedolgozzuk. Tehetünk bele egy kis rumot is, majd megtöltjük a lapokat, végül csokimázzal leöntjük.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 4
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem