Feltöltve:

Fahéjas fánkocska lekvárral

15
Könnyű
4 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

cukor1 bögre
liszt2 bögre
Ráma0.33 bögre
tojás2 darab
vaníliás cukor1 csomag
víz1 bögre
0.5 teáskanál
sütőpor0.5 csomag
őrölt fahéj1 csapott evőkanál

Desszertek: Fahéjas fánkocska lekvárral a sok Fánk recept közül.

Elkészítés

1

A vizet a sóval, a cukorral és Ramával felforraljuk.

2

Ezalatt a tojásokat elkeverjük a vaníliás cukorral és a sütőporos liszttel.

3

Mikor a Rama felforrt, csomómentesre keverünk minden hozzávalót és kanállal szaggatva, (én azzal szoktam) forró olajban pirosra sütjük.

4

Közepes lángon kb. 1-2 perc alatt elkészülnek a fánkok.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem