Fahéjas-mazsolás bögrés keksz
Fahéjas-mazsolás bögrés keksz
  • timer45 perc
  • moodKönnyű
  • person1 fő

Hozzávalók:

  • liszt - 1 bögre
  • cukor - 1 bögre
  • tojás - 1 darab
  • Ráma - 10 dekagramm
  • mazsola - 0.5 bögre
  • fahéj - 1 teáskanál
  • sütőpor - 0.5 teáskanál

Elkészítés:

  1. A sütőt előmelegítjük, a tepsibe sütőpapírt teszünk. A Ramát kikeverjük a cukorral és a tojással, majd a lisztet elvegyítjük a sütőporral.
  2. Az egészet összedolgozzuk, beletesszük a mazsolát és a fahéjat, végül jól kikeverjük.
  3. Két kiskanál segítségével kis halmokat helyezünk a tepsibe egymástól 3-5 cm-es távolságban. 180- 200 fokon 15 20 percig sütjük és a sütőpapíron hagyjuk kihűlni.