Fairy cupcake
Desszertek: Fairy cupcake a sok Cupcake recept közül.
Elkészítés
A tésztához, a lisztet, tojást, cukrot, kakaót, sütőport és a puha Ramát egy tálban csomómentesre keverjük, majd a tört csokit is hozzákeverjük.
A tésztát muffin sütőformába töltjük. Ügyeljünk arra, hogy ne rakjuk tele, mert sütés közben úgy is emelkedik. 170 C°-on, 20-25 percig sütjük, majd letakarva hagyjuk, hogy kihűljön.
A Ramát elkeverjük, fokozatosan adjuk hozzá a porcukrot és jó alaposan kikeverjük. A tejben elkeverjük a lisztet és a tojást csomómentesen, majd lassú tűzön, kevergetve besűrítve krémet főzünk. Időnként megkevergetve kihűtjük, majd a Ramás masszával elegyítjük és színezzük, ízesítjük. Egyre figyeljünk, hogy a krém állaga az ízesítés után is maradjon meg.
A muffinok tetejére vigyük fel a krémet. Ezt lehet akár zsákkal, vagy a legegyszerűbben beleforgatjuk a kis "kalapokat" a krémbe.
Díszítéshez én natúr, színezett kókuszreszeléket használtam, de ezt is tetszés szerint alakíthatjuk. Használhatunk tortadrazsét, marcipán virágokat, csokireszeléket is.