Feltöltve:

Fánk

60
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

liszt50 dekagramm
tej2 dl
élesztő4 dekagramm
porcukor5 dekagramm
olvasztott Rama6 dekagramm
tojássárgája5 darab

Továbbá

porcukor1 darab
baracklekvár1 darab

Desszertek: Fánk a sok Fánk recept közül.

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, dagasztjuk és kétszeresére kelesztjük, majd kinyújtjuk, szaggatjuk. Letakarva 15 percig pihentetjük. Közepébe ujjunkkal lyukat nyomunk, de nem szúrjuk át. Sütéskor a lyukas rész kerül alulra, fedő alatt sütjük, majd amikor megfordítjuk a fedőt nem tesszük rá. Porcukrozzuk és a lyukakba baracklekvárt teszünk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

140"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem

35"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

160"
Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem