Feltöltve:

Fantázia Szelet

45
Közepes
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

szögletes vajas keksz2 csomag
tejszín ízű pudingpor2 csomag
tej6 dl
kristálycukor6 evőkanál
étkezési zselatin0.5 csomag
mascarpone25 dekagramm
kimagozott meggy0.5 pohár
habtejszín3 dl
étcsokoládé5 dekagramm
olaj2 evőkanál

Desszertek: Fantázia Szelet a sok

Elkészítés

1

A pudingport a cukorral és a tejjel csomómentesre keverjük, majd tűz felett besűrűsítjük.

2

A tűzről levéve belekavarjuk a zselatint, és egy alufóliával letakarva megvárjuk amíg meghűl (időközönként megkevergetjük).

3

Amikor kihűlt, beletesszük a mascarponét és a meggyet, majd jól összekeverjük a krémet.

4

Egy tálcára egymás mellé helyezzük a vajas kekszeket, rákenjük a krém felét, majd újabb sor keksz és krém következik.

5

A tejszínt kemény habbá verjük, és a krém tetejére kenjük.

6

A csokoládét az olajjal gőz fölött megolvasztjuk, és a tejszínhabra csurgatjuk. Néhány órára tegyük hűtőbe!

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem