Feltöltve:

Fehér csokis, epres krém

20
Könnyű
6 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

tej2 evőkanál
tejszín150 milliliter
porcukor1 evőkanál
fehér csokoládé100 gramm
mascarpone krém250 gramm
földieper250 gramm
zabkeksz215 gramm
instant tortazselé1 csomag

Desszertek: Fehér csokis, epres krém a sok Krém recept közül.

Elkészítés

1

Tegyünk egy-egy lapos evőkanállal a keksz darálékból desszertes poharak aljába, majd tegyünk rá egy kanál krémet. Tegyünk rá epret is. Majd egy újabb réteg keksz darálék, végül megint krém és eper.

2

Közben a kekszet daráljuk le finomra. Az epret mossuk meg és vágjuk kisebb darabokra.

3

A mascarponét keverjük simára a tejszínnel, az olvadt fehér csokival és a porcukorral.

4

Az instant tortazselét keverjük ki forró vízzel a tasakon található útmutató szerint. Majd öntsük a poharakba a krém legtetejére óvatosan. Pár perc múlva megdermed.
Díszíthetjük egy kis pirított mandulapehellyel, fehér csoki forgáccsal, tejszínhabbal is.
Fogyaszthatjuk azonnal, vagy pedig hűtőben is eltarthatjuk 1-2 napig.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

25"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

30"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem