Fehér csokis, epres krém
Desszertek: Fehér csokis, epres krém a sok Krém recept közül.
Elkészítés
Tegyünk egy-egy lapos evőkanállal a keksz darálékból desszertes poharak aljába, majd tegyünk rá egy kanál krémet. Tegyünk rá epret is. Majd egy újabb réteg keksz darálék, végül megint krém és eper.
Közben a kekszet daráljuk le finomra. Az epret mossuk meg és vágjuk kisebb darabokra.
A mascarponét keverjük simára a tejszínnel, az olvadt fehér csokival és a porcukorral.
Az instant tortazselét keverjük ki forró vízzel a tasakon található útmutató szerint. Majd öntsük a poharakba a krém legtetejére óvatosan. Pár perc múlva megdermed.
Díszíthetjük egy kis pirított mandulapehellyel, fehér csoki forgáccsal, tejszínhabbal is.
Fogyaszthatjuk azonnal, vagy pedig hűtőben is eltarthatjuk 1-2 napig.