Hozzávalók:
A töltelékhez és a díszítéshez
-
étkezési keményítő
- 1 evőkanál
-
habfixáló
- 1 csomag
-
vaníliás cukor
- 1 csomag
-
étcsokoládé
- 150 gramm
-
meggy, vagy ribizlilekvár
- 50 gramm
-
+ 1,5 dl tejszín
- 7.5 dl
-
porcukor
- 60 gramm
-
citromhéj
- 1 darab
-
fahéj
- 1 kevés
-
cseresznyepálinka
- 9 evőkanál
-
zselatin (15 gr)
- 1.5 csomag
-
kristálycukor
- 4 dekagramm
-
üveg magozott meggy (35-40 dkg)
- 1 nagy
A kakaós piskótatortához
-
liszt
- 10 dekagramm
-
vaníliás cukor
- 1 csomag
-
kristálycukor
- 18 dekagramm
-
só
- 1 darab
-
hideg víz
- 4 evőkanál
-
tojás
- 6 darab
-
sütőpor
- 2 kávéskanál
-
kakaópor
- 2 evőkanál
-
étkezési keményítő
- 8 dekagramm