A porcukrot kihabosítjuk a puha Rama Vajas Ízzel, folyamatos keverés mellett egyenként hozzáadjuk a tojásokat és a lisztben elkevert kakaót és sütőport, végül a magozott meggyet és étcsokoládét.
Egy kuglófformát kikenünk Rama Vajas Ízzel, kissé kilisztezzük,majd beletöltjük a masszát. 160°C-ra előmelegített sütőben 40-45 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. Kihűtjük.
A 2dl tejszínt, 10 dkg cukrot egy forralóedénybe tesszük, felforraljuk, majd besűrítjük a 0,5 dl tejszínben elkevert vaníliás pudingporral. Kihűtjük. Ha kihűlt habosra keverjük a Rama Vajas Ízzel. Az így kapott krémet a kuglófunk tetejére kenjük, csokoládéforgáccsal és meggyszemekkel díszítjük.