Először a dekorációt készítjük el: vízgőz felett, vagy mikróban felolvasztjuk az ét-és a fehér csokit. Zacskóba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsibe krikszkrakszokat rajzolunk vele, majd hagyjuk megkötni és tegyük be a hűtőbe. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és folpackba csomagolva kb. félórára hűtőbe tesszük. Amíg a tészta pihen, elkészítjük a két tölteléket: a krémsajtot kikeverjük a porcukorral és felhasználásig ezt is a hűtőbe tesszük. Vízgőz felett felolvasztjuk az étcsokit és hozzáadjuk a tejszínt. Addig keverjük, amíg teljesen sima csokikrémet nem kapunk. Beleállítjuk egy hideg vizes lábasba, hiszen ennek is hidegnek és kicsit keménynek kell lennie, mikor betöltjük a sütibe. A tésztát 2 folpack között vékonyra nyújtjuk és egy bögrével 12 db kört szaggatunk belőle. 12 db szilikonos muffin kapszlit kibélelünk a tésztával, jól lenyomkodjuk és villával megszurkáljuk. Az oldalára is jusson tészta, egészen a forma tetejéig. 170 fokra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük kb. 15-20 perc alatt. Ha a tortácskák kihűltek, hatot a csokis krémmel, hatot pedig a krémsajtos masszával töltünk meg. A csokikrémes sütik tetejére fehér csokidíszt, a sajtkrémes tetejére pedig ét-csokidíszt helyezünk. Fogyasztásig tegyük vissza a hűtőbe, hogy a díszek ne olvadjanak el és a chocolate ganache teljesen megkössön.