Fekete-fehér süti
Hozzávalók
cukor | 10 dekagramm |
---|---|
kakaó | 1 evőkanál |
liszt | 30 dekagramm |
Ráma | 20 dekagramm |
tej | 1 evőkanál |
tojás | 1 darab |
vaníliás cukor | 1 csomag |
só | 1 csipetnyi |
sütőpor | 1 csipetnyi |
rumaroma | 1 pár csepp |
Desszertek: Fekete-fehér süti a sok Sütemények recept közül.
Elkészítés
1
A lisztet, Ramát, cukrot, vaníliás cukrot, sót, tojást, sütőport gyúrjuk össze, majd felezzük el a tésztát. Az egyik feléhez keverjük a maradék hozzávalókat. Mindkét részt tegyük 30 percre a hűtőbe. Alufólián nyújtsuk ki külön-külön a tésztákat. A világos tésztát tegyük a sötétre és tekerjük össze. Szeleteljük fel vékonyan, majd az így kapott csigákat süssük ki 180 fokon kb. 8-10 perc alatt.