A tojások fehérjéjét egy csipetnyi sóval kemény habbá verjük. A cukrot jól kikeverjük a sárgával, majd a felvert fehérjét óvatosan hozzákeverjük. A lisztet a sütőporral és a kakaóval elkeverjük, majd beleforgatjuk a tojáshabos keverékbe. 180 fokos sütőben kb 30 percig sütjük. Ha elkészült, kihűtjük és három lapra vágjuk. A meggyet lecsepegtetjük, 12 szemet félreteszünk a díszítéshez. A lé felét összekeverjük a zselatinfixszel és a többi meggyel, majd hűtőbe tesszük addig, amíg meg nem szilárdul. Ezt tesszük az első lapra. A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük, majd a második lapra tesszük, valamint ezzel vonjuk be a torta tetejét és oldalát is. Készítünk a tetejére továbbá 12 habrózsát is, amire a félretett meggyeket tesszük. Reszelt, vagy apróra vágott csokoládéval díszítjük a tetejét és az oldalát is.