A tojásfehérjéket a cukorral, pici sóval és pár csepp vízzel kemény habbá verem. Utána hozzáadom a tojások sárgáját, a sütőport, a lisztet és a kakaóport. Ezt az adagot háromszor sütöm meg, előmelegített sütőben 10-15 perc alatt, 180 fokon. A meggylevet a pudingporral sűrű krémmé főzőm. Amikor kész, hozzáadom a kimagozott meggyet, a zselatinfixet és ízlés szerint cukrot (3-4 evőkanál). A tejszínhabhoz a port egy mély tálba teszem és a tejjel kemény habbá verem, majd beleteszem a zselatinfixet. A kihűlt első lapot megkenem a meggyes krémmel, majd tejszínhab, egy kis fahéj annak aki szereti, majd a következő lap, tejszín és így tovább. A tetejére a harmadik lap kerül, a maradék tejszínnel és a félretett meggyszemekkel, valamint csokireszelékkel, vagy szeletelt mandulával díszítjük.