Feltöltve:

Felhő szelet

50
Könnyű
1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

A tésztához

liszt25 dekagramm
porcukor10 dekagramm
tojás1 darab
tojássárgája1 darab
rum1 evőkanál
szódabikarbóna1 teáskanál
Ráma5 dekagramm
méz1 evőkanál

A krémhez

tej1 liter
liszt2 evőkanál
vaníliás pudingpor2 púpos evőkanál
tojássárgája3 darab
Rama Vajas Íz20 púpos kávéskanál
porcukor15 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
Hulala0.5 liter

Desszertek: Felhő szelet a sok

Elkészítés

1

A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, két részre osztjuk, és vékonyra kinyújtjuk. Lisztezett tepsi hátán két lapot sütünk belőle. Egyenként kb. 15 perc, 180 fokon.

2

A krémhez a lisztet a pudinggal összekeverjük, hozzáadjuk a tojássárgájákat és apránként a tejet, hogy ne legyen csomós.
Lassú tűzön sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
A margarint a cukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt krémhez adjuk.

3

A Hulalát kemény habbá verjük. Az egyik lapra öntjük a sárga krémet, erre jön a Hulala, majd a másik lap.
Porcukorral meghintve tálaljuk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

150"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

30"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

2"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

40"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

20"
Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

0"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

120"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

80"
Közepes
favorite_border 0
Megnézem

90"
Nehéz
favorite_border 0
Megnézem