Feltöltve:

Finom gesztenyés, tejszínes szelet

access_alarm 10
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tésztához

tojás4 darab
cukor30 dekagramm
víz10 evőkanál
darált dió10 dekagramm
liszt20 dekagramm
sütőpor1 darab

Töltelékhez

tej2.5 dl
liszt4 evőkanál
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm
gesztenyemassza1 csomag
rumaroma1 darab

Tetejére

tejszínhab2 csomag
habfixáló3 csomag
vaníliás cukor1 csomag
reszelt csoki1 adag

Desszertek: Finom gesztenyés, tejszínes szelet a sok

Elkészítés

1. lépés

A tojássárgát a cukorral és a vízzel kikeverjük, majd hozzáadjuk a diót, a lisztet, a sütőport és a tojásfehérje felvert habját, majd megsütjük. A lisztet a tejjel felfőzzük, a Ramát a porcukorral kikeverjük. Hozzáadjuk a kihűlt krémet, a gesztenyét és a rumaromát. A krémet a tésztára kenjük. Közben felverjük a tejszínt a vaníliával és a habfixálóval, majd a krém tetejére kenjük. Tetejére reszelt csokoládét tehetünk.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 5
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem