Feltöltve:

Finom sütemény

access_alarm 60
cake Közepes
person_outline 1 fő
favorite_border 0

Hozzávalók

Tészta

liszt30 dekagramm
Ráma7 dekagramm
tojás1 darab
porcukor10 dekagramm
szalalkáli (kevés tejben feloldva)1 dekagramm
zöld mandula aroma1 darab
bonbonmeggy aroma1 darab
kakaópor1 evőkanál

krem

tej5 dl
liszt5 evőkanál
Ráma20 dekagramm
porcukor20 dekagramm
vaníliás cukor2 csomag
egész tojás1 darab

Desszertek: Finom sütemény a sok Sütemények recept közül.

Elkészítés

1. lépés

Tészta: a lisztből,Ramából, egész tojásból, cukorból és szalalkáliból könnyen gyúrható tésztát készítünk. Ezt 3 egyenlő részre osztjuk. Az elsőhöz kakaóport, a másodikhoz zöld mandula aromát, a harmadikhoz bonbonmeggy aromát keverünk, majd kinyújtjuk és sütőlemezen kisütjük a három lapot. Krém: a tejben a lisztet sűrűre főzzük. A Ramát a porcukorral jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és az egész tojást. Ezután a kihűlt tejpéppel összekeverjük. A lapokat megtöltjük a krémmel, a tetejét olvasztott csokoládéval vonjuk be.

Hozzászólások

Hasonló receptek

alarm_on 80"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 40"
cake Könnyű
favorite_border 5
Megnézem

alarm_on 90"
cake Nehéz
favorite_border 3
Megnézem

alarm_on 20"
cake Könnyű
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 180"
cake Könnyű
favorite_border 2
Megnézem

alarm_on 30"
cake Közepes
favorite_border 0
Megnézem

alarm_on 160"
cake Nehéz
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 45"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem

alarm_on 90"
cake Könnyű
favorite_border 1
Megnézem